Συνευρέσεις

Εκδοτικές Συναντήσεις με τη Δημιουργική Συμβολή σας
από τις εκδόσεις ΛΟΓΟ_ΤΥΠΟ


Ως εκδόσεις Λογότυπο, αγαπάμε το βιβλίο και τη δημιουργία με το δικό μας τρόπο. Έτσι, πιστεύουμε πως εκεί έξω υπάρχουν ιδέες, ικανότητες, γραφίδες και όρεξη για καλλιτεχνική έκφραση.

Έτσι διοργανώνουμε 2 γραπτές «συνευρέσεις» μαζί σας, οι οποίες θα αποτελέσουν το υλικό για δύο εκδόσεις που χρονικά θα πραγματοποιηθούν γύρω στις αρχές Δεκεμβρίου.
Η μία έκδοση θα έχει τον τίτλο «Πήρα μια Τρομάρα» και θα ανήκει στη σειρά «Τρόμος», ενώ η δεύτερη στη σειρά «Διηγήματα» με τον τίτλο «Κοκτέιλ με φράουλα».

Διευκρινίσεις:
1. Η πρώτη έκδοση θα αφορά ιστορίες τρόμου, ενώ η δεύτερη θα βασίζεται πάνω στη λέξη “φράουλα”.
2. Κάθε διήγημα θα πρέπει να φέρει το δικό του προσωπικό τίτλο.
3. Αν θέλετε, έχετε τη δυνατότητα να στείλετε από ένα διήγημα σε κάθε θέμα.
4. Το ή τα διηγήματα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν δημοσιευθεί αλλού (έντυπο μέσο, ηλεκτρονικό μέσο, έκδοση).
5. Τα διηγήματα θα πρέπει να είναι σε μικρή φόρμα, δηλαδή 400-1.000 λέξεις, γραμμένα στην ελληνική γλώσσα, σε γραμματοσειρά Times New Roman και μέγεθος 12.
6. Η συμπερίληψη ή όχι του όποιου διηγήματος στις εκδόσεις θα αποφασιστεί από ανθρώπους του εκδοτικού οίκου.
7. Τα προς δημοσίευση διηγήματα θα επιμεληθούν από τους ανθρώπους μας και με έγκριση τελική από τους συγγραφείς.
8. Ο κάθε συγγραφέας θα λάβει 3 αντίτυπα από την έκδοση άνευ αντιτίμου. Σκοπός μας είναι να γίνει μια κοινή παρουσίαση των δύο τίτλων μέσα στον Δεκέμβριο, όπου εκεί θα γίνει η πώληση σε φίλους και γνωστούς έτσι ώστε να καλυφθεί το κόστος της έκδοσης. Η τιμή πώλησης θα καθοριστεί αφού δούμε τις τεχνικές ανάγκες της εκτύπωσης.
9. Όποιος από τους συμμετέχοντες θέλει να προμηθευτεί και άλλα αντίτυπα θα καταβάλλει ένα ποσό που και αυτό θα καθοριστεί στην πορεία της διαδικασίας.
10. Η αποστολή θα πρέπει να γίνει μέσω mail στο [email protected], με Θέμα «ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΡΑ» ή «ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ» και να περιλαμβάνει δύο αρχεία: ένα Word με τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο, email επικοινωνίας) και ένα Word που θα φέρει μόνον τον τίτλο του διηγήματος και το διήγημα. Αν συμμετέχετε και στα δύο θέματα, θα πρέπει να σταλούν δύο διαφορετικά email.
11. Το διάστημα που θα γίνει η κατάθεση ορίζεται από 21 Ιουλίου έως 15 Οκτωβρίου 2022.

Αναμένουμε με χαρά τις δημιουργίες σας!

ΛΟΓΟ_ΤΥΠΟ Εκδόσεις
https://logo-typo.gr/
Θήρας 19, 11257, Αθήνα
Τ. 21 6939 0230
[email protected]
Fb: @ekdoseislogotypo
Ig Page: @ekdoseislogotypo